Circusdrome beschikt over een ANBI status.

Naam van de instelling: Stichting Circusdrome

RSIN/fiscaal nummer:  812090214

 

Contactgegevens

van Schendelstraat 7A
9721GV Groningen
Nederland

telefoon: 31 (0)6 54 604 996
e-mail: info@circusdrome.nl

 

Doelstelling

  • Het bevorderen van de belangstelling en de beoefening van creatieve en kunstzinnige uitingen, in het bijzonder die in de vorm van voorstellingen.
  • Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

 

Beleidsplan

Het beleidsplan 2018 – 2022 kunt u hier downloaden:

Beleidsplan 2018 – 2022 (pdf, 271 KB)

 

Bestuurssamenstelling

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

  • Inge Imelman, voorzitter
  • Karin Arts, secretaris
  • Gerard Koning, penningmeester

 

Beloningsbeleid

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

 

Verslag van de uitgeoefende activiteiten

Een jaarverslag over 2019 kunt u hier downloaden:

Jaarverslag 2019 (pdf, 142 KB)

 

Financiële verantwoording

De financiële verantwoording kunt u hier downloaden:

Financiële verantwoording 2019 (pdf, 96 KB)

Financiële verantwoording 2018 (pdf, 410 KB)

 

Corona proof aanbod

(Straat)theater tijdens de pandemie? Jazeker! We hebben een Coronaproof aanbod gemaakt. Misschien ken je ons wel van die vaak veel te volle kleine tentjes… Dat klopt, maar die kleine tentjes lenen zich ook bij uitstek goed voor een korte één op één beleving!

Circusdrome heeft een speciaal aanbod met twee bestaande en twee nieuwe aangepaste paradevoorstellingen. De voorstellingen Morna het meisje in de vissenkom, Maharadja de Orientaalse wonderdokter, Levita het zwevende meisje en Showtime zijn ingekort tot 1 minuut en kunnen veilig op 1,5 meter per huishouden gespeeld worden.
Daarnaast is Davido’s Circustheater aangepast tot kindervoorsteling. In de circustent kan probleemloos voor 100 kinderen en 10 volwassenen gespeeld worden. Ook wordt er in openluchttheaters gespeeld.

Tijdelijk kunnen voorstellingen ten gevolge van aangescherpte Corona maatregelen kosteloos verschoven of geannuleerd worden.