Showtime

Meedoen is winnen

Showtime is waarschijnlijk de vreemdste quiz die je ooit gespeeld hebt. Tactisch spel wordt beloond, maar pas op: soms neemt het spel een onverwachte wending!

Boekingen

Interesse in één of meer acts van Circusdrome?

Neem contact met ons op »
Voorstellingen per dag
Speeltijden 4 x 45 minuten *
Capaciteit 3 toeschouwers
Leeftijd Vanaf 6 jaar

* in een tijdsbestek van maximaal 6 uur

Andere acts

Corona proof aanbod

(Straat)theater tijdens de pandemie? Jazeker! We hebben een Coronaproof aanbod gemaakt. Misschien ken je ons wel van die vaak veel te volle kleine tentjes… Dat klopt, maar die kleine tentjes lenen zich ook bij uitstek goed voor een korte één op één beleving!

Circusdrome heeft een speciaal aanbod met twee bestaande en twee nieuwe aangepaste paradevoorstellingen. De voorstellingen Morna het meisje in de vissenkom, Maharadja de Orientaalse wonderdokter, Levita het zwevende meisje en Showtime zijn ingekort tot 1 minuut en kunnen veilig op 1,5 meter per huishouden gespeeld worden.
Daarnaast is Davido’s Circustheater aangepast tot kindervoorsteling. In de circustent kan probleemloos voor 100 kinderen en 10 volwassenen gespeeld worden. Ook wordt er in openluchttheaters gespeeld.

Tijdelijk kunnen voorstellingen ten gevolge van aangescherpte Corona maatregelen kosteloos verschoven of geannuleerd worden.