Davido

Davido’s circustheater is een circus, maar dan anders. Het betreft een solovoorstelling over de melancholie van de clown en het overwinnen van tegenslagen. Het lijkt een dag als iedere andere dag. Totdat het rustige leven van Davido plotseling wordt verstoord. Hij vindt een baby. Vanaf dat moment is alles anders, want de baby is niet snel tevreden. Davido jongleert, balanceert en maakt muziek en als dat niet genoeg is wordt de hulp van het publiek ingeroepen. Natuurlijk wordt Davido zijn creativiteit en onuitputtelijke doorzettingsvermogen beloond. Als er een mooie vrouw op zijn pad komt, lijkt alles toch nog goed te komen.

Douwe Van Oven
Douwe begint op zijn twaalfde te jongleren op straat. Op Circus Santelli leert hij de basis van verschillende circustechnieken. Met variéténummers treedt hij op in circussen en in het
theater. De laatste jaren speelt hij in de theateracts van Circusdrome.

Boekingen

Interesse in één of meer acts van Circusdrome?

Neem contact met ons op »
Voorstellingen per dag 3
Speeltijden 3 x 40 minuten *
Capaciteit 120 toeschouwers
Leeftijd Vanaf 4 jaar

* in een tijdsbestek van maximaal 6 uur

Andere acts

Corona proof aanbod

(Straat)theater tijdens de pandemie? Jazeker! We hebben een Coronaproof aanbod gemaakt. Misschien ken je ons wel van die vaak veel te volle kleine tentjes… Dat klopt, maar die kleine tentjes lenen zich ook bij uitstek goed voor een korte één op één beleving!

Circusdrome heeft een speciaal aanbod met twee bestaande en twee nieuwe aangepaste paradevoorstellingen. De voorstellingen Morna het meisje in de vissenkom, Maharadja de Orientaalse wonderdokter, Levita het zwevende meisje en Showtime zijn ingekort tot 1 minuut en kunnen veilig op 1,5 meter per huishouden gespeeld worden.
Daarnaast is Davido’s Circustheater aangepast tot kindervoorsteling. In de circustent kan probleemloos voor 100 kinderen en 10 volwassenen gespeeld worden. Ook wordt er in openluchttheaters gespeeld.

Tijdelijk kunnen voorstellingen ten gevolge van aangescherpte Corona maatregelen kosteloos verschoven of geannuleerd worden.